OTROŠKI GLEDALIŠKI ABONMA 2018/2019 - vpis

o abonma 2018 2019 vpis 2

Spoštovani!
 
Obveščamo Vas, da bo Kulturno-turistično društvo Črenšovci v sodelovanju z obema osnovnima šolama v občini in Občino Črenšovci tudi letos organiziralo Otroški gledališki abonma.

K vpisu v otroški gledališki abonma vabimo predšolske otroke (od 3. leta naprej) in učence 1. vzgojno-izobraževalnega obdobja (lahko tudi učence 4. razredov). V okviru otroškega gledališkega abonmaja bomo za otroke od oktobra do marca organizirali 5 gledaliških predstav (predstave Miškinega gledališča KU-KUC in Gledališča Pravljičarna). Vse predstave bodo potekale med tednom (v glavnem ob torkih ali četrtkih ob 18.00) v kulturni dvorani v Črenšovcih.

Cena otroške abonmajske vstopnice je 15 €, v kar je všteta tudi ena odrasla oseba (ena odrasla oseba na družino, četudi je vpisanih otrok v Otroški gledališki abonma iz te družine več). Cena vstopnice za ogled posamezne predstave bo 5 € (za otroka in odraslega).

Vstopnico za Otroški gledališki abonma boste plačali ob prevzemu gledališke vstopnice v torek, 23. oktobra od 17.00 do 19.00. Ob prevzemu otroške gledališke abonmajske vstopnice Vas bomo seznanili s programom in koledarjem prireditev, ki bodo potekale v sklopu otroškega gledališkega abonmaja v občini Črenšovci (prva predstava Miškinega gledališča KU-KUC z naslovom KAKO JE ZEBRA POSODILA SVOJE ČRTE bo v četrtek, 25. oktobra 2018 ob 18.00).

Vpis v Otroški gledališki abonma omogočamo tudi otrokom, ki ne obiskujejo šol e ali vrtca v občini Črenšovci in bo potekal najpozneje do torka, 16. oktobra 2018! Za vpis nam pošljite vaše podatke na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (ime in priimek otroka, oddelek v vrtcu oz. razred, ime in priimek starša oz. skrbnika, naslov, tel. številka in e-mail naslov)!

Program predstav si lahko ogledate TUKAJ!

V prepričanju, da bomo otrokom z otroškim gledališkim abonmajem tudi letos ponudili dodatne možnosti za rast otroške domišljije, Vas lepo pozdravljamo,

Organizacijski odbor za pripravo otroškega gledališkega abonmaja v Črenšovcih

 

o abonma 2016 2017 noga