OTROŠKI GLEDALIŠKI ABONMA 2019/2020 - vpis

o abonma 2019 2020 vpis

Spoštovani!
 
Kulturno-turistično društvo Črenšovci v sodelovanju z obema osnovnima šolama v občini in Občino Črenšovci tudi letos za najmlajše organizira Otroški gledališki abonma.

K vpisu v otroški gledališki abonma vabimo predšolske otroke (od 3. leta naprej) in učence 1. vzgojno-izobraževalnega obdobja (lahko tudi učence 4. razredov). V okviru otroškega gledališkega abonmaja bomo za otroke od oktobra do marca organizirali 5 gledaliških predstav (predstave Miškinega gledališča KU-KUC in Gledališča Pravljičarna). Vse predstave bodo potekale med tednom (v glavnem ob torkih ali četrtkih ob 18.00) v kulturni dvorani v Črenšovcih.

Cena otroške abonmajske vstopnice je 15 €, v kar je všteta tudi ena odrasla oseba (ena odrasla oseba na družino, četudi je vpisanih otrok v Otroški gledališki abonma iz te družine več). Cena vstopnice za ogled posamezne predstave bo 5 € (za otroka in odraslega).

Vstopnico za Otroški gledališki abonma boste plačali ob prevzemu gledališke vstopnice, ko Vas bomo seznanili tudi z natančnim programom in koledarjem prireditev, ki bodo potekale v sklopu otroškega gledališkega abonmaja v občini Črenšovci. Prva predstava Miškinega gledališča KU-KUC bo predvidoma v torek, 22. oktobra, o čemer Vas bomo osebno še obvestili. Kot doslej vas bomo o vseh predstavah ali morebitnih spremembah sproti obveščali tudi osebno na elektronski naslov, ki ga zato obvezno navedite v prijavnici.

Vpis v Otroški gledališki abonma omogočamo tudi otrokom, ki ne obiskujejo šole ali vrtca v občini Črenšovci in bo potekal najpozneje do torka, 15. oktobra 2019! Za vpis nam pošljite vaše podatke na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (ime in priimek otroka, oddelek v vrtcu oz. razred, ime in priimek starša oz. skrbnika, naslov, tel. številka in e-mail naslov)!

V prepričanju, da bomo otrokom z otroškim gledališkim abonmajem tudi letos ponudili dodatne možnosti za rast otroške domišljije, Vas lepo pozdravljamo,

Organizacijski odbor za pripravo otroškega gledališkega abonmaja v Črenšovcih

 

o abonma 2013 2014 noga