Program otroški gledališki abonma 2018/2019

OTROŠKI GLEDALIŠKI ABONMA V ČRENŠOVCIH bo odprl svoja vrata za najmlajše tudi letos, že 7. leto po vrsti. Zakaj, sprašujete? Ker je vreden! Vreden zaradi iskrivih otroških oči, ki srkajo bogato sporočilnost gledaliških predstav, vreden zaradi pristnega smeha in zabave, vreden zaradi vzgojnih tem, ki omogočajo kvaliteten družinski pogovor po bogatem doživetju v kulturni dvorani v Črenšovcih. Tudi letos vabimo vse naše gledalce k poustvarjanju, s katerim najbolj pristno izrazijo svoja doživljanja ob spremljanju predstav.

Potrudili smo se in skrbno izbrali predstave, za katere smo prepričani, da bodo očarale tako najmlajše kot tudi njihove starše. V goste smo povabili naše gledališke prijatelje Miškinega gledališča KU-KUC (http://miskinogledalisce.com), ki že nekaj let navdušujejo s srčno predanostjo in izjemno zmožnostjo vživljanja v pisan domišljijski svet. Iskreno se že veselimo prijetnih, nepozabnih doživetij, ki vedno znova puščajo v nas neizbrisne sledi. Le tako zmoremo spet in spet po vzoru najmlajših nasmejani in lahkotnega koraka stopati v bolj prijazen jutri. Le tako zmoremo v nas samih najbolj pristno negovati notranjega otroka, ki s smehom izraža naše osebno zadovoljstvo.
Z dvema predstavama se bo predstavilo tudi Gledališče Pravljičarna (http://www.pravljicarna.si).

Ob tej priložnosti se v imenu otrok, ki bodo deležni neizmernega zaklada, zahvaljujemo OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, OŠ Prežihovega Voranca Bistrica in še posebej Občini Črenšovci, ki organizacijo Otroškega gledališkega abonmaja v Črenšovcih tudi finančno podpira.

o abonma 2018 2019 program

1 web

Četrtek, 25. oktober 2018 ob 18.00

  

Miškino gledališče KU-KUC:
KAKO JE ZEBRA POSODILA SVOJE ČRTE

   (gledališka predstava)   
Članek ...

2 web

Četrtek, 29. november 2018 ob 18.00

 

Miškino gledališče KU-KUC:
PRAZNIČNI KI-KIRI-KI

  (gledališka predstava)  
Članek ...

3 web

Torek, 8. januar 2019 ob 18.00

 

Miškino gledališče KU-KUC:
ŽABICA BROKOLINA IN POLŽ SLADKOSNED

  (gledališka predstava)  
Članek ...

4 web

Četrtek, 31. januar 2019 ob 18.00

 

Gledališče Pravljičarna:
PRAV POSEBNO DARILO

  (gledališka predstava)  
Članek ...

0 web

Torek, 26. februar 2019 ob 18.00

 

Gledališče Pravljičarna:
VELIKE SKRBI MALEGA PETELINA

  (gledališka predstava)  
Članek ...

V pričakovanju prijetnih druženj, ki bodo predvsem otrokom prinesla obilo veselja in gledaliških užitkov, Vam izrekam dobrodošlico na gledališkem odru v sklopu Otroškega gledališkega abonmaja 2018/2019 in Vam želim ob spremljanju gledaliških predstav skupaj z Vašim otrokom obilo užitkov. Naj se zabava za vse nas prične!

Ob spremljanju prireditev Vam želimo obilo užitkov.

o abonma 2016 2017 noga